Klik hier voor de publieksversie van ons jaarverslag 2020
Jaarverslag
Home

Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs

Het Stedelijk College Eindhoven (SCE), het Strabrecht College en de International School Eindhoven (ISE) zijn onderdeel van de Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs. De stichting staat voor excellent onderwijs in een internationale toptechnologieregio.

Het Stedelijk College Eindhoven bestaat uit twee locaties. De locatie Henegouwenlaan omvat de opleidingen vwo (gymnasium en atheneum), havo en mavo. Van alle opleidingen wordt tevens een tweetalige variant aangeboden.
De locatie Oude Bossche Baan verzorgt mavo en alle overige leerwegen in het vmbo, deels via leerwegondersteunend onderwijs. Hier is ook een eerste opvang voor anderstaligen (EOA) gehuisvest.

Het Strabrecht College in Geldrop is een Brainport school met de opleidingen vwo (gymnasium en atheneum), havo en mavo. De eerste twee leerjaren vormen een brugperiode met verschillende typen brugklassen.

De International School Eindhoven bestaat uit twee afdelingen. De Primary School verzorgt Nederlandstalig primair onderwijs en Engelstalig primair onderwijs (International Primary Curriculum). De Secondary School verzorgt het Middle Years Programme (MYP) en het Diploma Programme (DP) van the International Baccalaureate Organisation. De Campus International School Eindhoven is gevestigd aan de Oirschotsedijk.

Het Stedelijk College Eindhoven, het Strabrecht College en de International School Eindhoven bieden in vergelijking met andere scholen in de gemeente Eindhoven het meest brede scala aan opleidingsmogelijkheden.

Via deze website kunt u kennismaken met alle scholen van de Stichting door boven op één van de links te klikken.

Stichting Internationaal en Lokaal Funderend Onderwijs
Stedelijk College Eindhoven

Locatie Oude Bossche Baan
Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

Strabrecht College

Grote Bos 2
5666 AZ Geldrop
telefoon: 040-2867715
info@strabrecht.nl

International School Eindhoven (ISE)

Primary School and Secondary School IB (MYP/DP)

Oirschotsedijk 14-B
5651 GC Eindhoven
telefoon: 040-251 94 37
primary@isecampus.nl
secondary@isecampus.nl