Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Basisschool De Regenboog

Op De Regenboog  zijn alle kinderen welkom! Een school waar kinderen met elkaar leren, ongeacht afkomst, nationaliteit of religie. Zo vormen we met de kinderen een kleurrijke, multiculturele school. Een school waar iedereen leert en plezier heeft in het leren. Een ‘Wereldschool’.

Wij verzorgen ons onderwijs vanuit respect en waardering voor ieder kind met zijn eigen persoonlijkheid. Ieder kind mag er zijn! Samen met ouder(s)/verzorger(s) dragen we de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de kinderen. Wij nemen de kinderen serieus in hun ‘zijn’ en hebben oog voor hun eigenheid en talenten. Wij motiveren kinderen in hun proces om zich binnen de eigen mogelijkheden optimaal te ontwikkelen vanuit een betekenisvolle context.

Samen spelen en samen leren vinden we belangrijk. Vanuit waardering en respect voor elkaar en voor onze omgeving vormt de school een veilige omgeving waarbinnen onze kinderen zich kunnen ontplooien. Dit doen wij door het werken met De Vreedzame School.

Kijk maar eens rond op onze website (klik op onderstaande link) en we hopen je snel een keertje te ontmoeten op De Regenboog!

Bezoek de site van Basisschool De Regenboog

of

Bekijk alle vacatures van Basisschool De Regenboog

Contact

Amundsenstraat 51
5665 VS Geldrop
T 040 280 1790
E info.regenboog@geldrophetnut.nl