Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten

Basisschool Beneden Beekloop

Waar talenten samenstromen.

Op Basisschool Beneden Beekloop leren kinderen, teamleden en ouders van- en met elkaar in een respectvolle en veilige omgeving, waarin creativiteit, eigenheid en zelfstandigheid voorop staan, met als doel (talenten) te ontwikkelen.

Ons onderwijs richt zich op het verwerven van kennis, op de emotionele en verstandelijke ontwikkeling, op het ontwikkelen van creativiteit én op sociale, culturele en lichamelijke vaardigheden. Hierbij wordt gekeken naar de onderwijsbehoefte van kinderen en waar nodig wordt de lesstof aangepast. Tijdens de lessen maken we gebruik van coöperatieve werkvormen om actieve deelname van kinderen en de samenwerking te bevorderen.

Wij willen onze leerlingen een gevoel van veiligheid geven en wij gaan uit van de opvoedingsgedachte waarin het bijbrengen van wederzijds respect, zelfvertrouwen en zelfstandigheid hoog aangeschreven staan.

Wij vinden  het belangrijk dat kinderen meer verantwoordelijkheid krijgen over het eigen leerproces, dat ze betrokken zijn bij de leerstof en zelfreflectie ontwikkelen.

Zo streven we er naar dat kinderen na het verlaten van de Beneden Beekloop inzicht hebben in “Dit kan ik”, “Dit wil ik nog leren” en “Dit heb ik nodig” om de stap naar de toekomst met zelfvertrouwen te kunnen zetten.

Onze kernwaarden zijn:
Betrokken
Creatief
Deskundig
Vernieuwend

Kijk maar eens rond op onze website (klik op onderstaande link) en we hopen je snel een keertje te ontmoeten op De Beneden Beekloop!

Bezoek de site van Basisschool Beneden Beekloop

of

Bekijk alle vacatures van Basisschool Beneden Beekloop

 

Contact

Basisschool Beneden Beekloop
Beneden Beekloop 90
5662 HM Geldrop
T 040 – 2863543
E benedenbeekloop@geldrophetnut.nl