Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Patroon

Directeur Strabrecht College

Hans Abels

Directeur Strabrecht College

Caring
Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Aandacht voor elkaar op de momenten dat het er op aan komt. Een luisterend oor en er even voor de ander zijn als die dat nodig heeft. Maakt niet uit hoe. Vandaag kwam een collega even koffie bij me brengen, had de conciërge gevraagd……. Ik noem dat de momenten van de waarheid. Ik ervaar vaak dat die momenten van de waarheid er daadwerkelijk zijn. En hoe fijn is het als een leerling terugvraagt hoe het met mij gaat?!

Connecting
Ik vind het fijn als we elkaar groeten en gedag zeggen. Ik houd altijd de deur voor een ander open, maakt niet uit of het een collega is of een leerling van onze school. De deur van mijn werkkamer staat letterlijk altijd open, een uitnodiging voor ieder die dat wil. ’s Ochtends even bij de facilitaire dienst naar binnen om hen een fijne dag te wensen of om te luisteren naar de nieuwste mop.

Creating
Op het Strabrecht College mag iedereen zich vrij voelen om zijn of haar bijdrage te leveren. Met elkaar maken we het onderwijs (nog beter). Dat je daarbij de ruimte krijgt om jezelf te zijn en te blijven maakt het een bijzonder fijne school.

Celebrating 
Ik doe mijn best om bij te houden of een collega jarig is. Dan stuur ik even een vrolijk berichtje. Maar ook als een lastige opdracht is volbracht of mooie resultaten zijn geboekt, besteden we daar aandacht aan. Ik ben er trots op dat ik directeur mag zijn van het Strabrecht College!