Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Patroon

HR adviseur en beleidsondersteuner

Saskia van Broekhoven

HR adviseur en beleidsondersteuner
Stedelijk College Eindhoven
locatie Henegouwenlaan

 

Caring

We zijn een ontwikkelingsgerichte organisatie, waarbij we ons inzetten om leerlingen zich optimaal te laten ontwikkelen, niet alleen cognitief, maar ook als wereldburger en persoon. Dit vraagt ook iets van mij. De wijze waarop ik open sta voor (onderwijs)ontwikkeling en bezig ben met gespreid leiderschap, maken voor mij deze organisatie heel interessant om voor te werken.

Connecting

Ik vind  het mooi hoe iedereen vanuit zijn mogelijkheden, ambities en ervaring mee mag denken en betrokken wordt bij de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Zo worden ook leerlingen betrokken via een leerlingenparlement. Dit vraagt om duidelijk kaders enerzijds en ruimte en respect voor ieders inbreng anderzijds. Ik zie het als uitdaging om alle input te verzamelen, te verbinden en vervolgens mee te nemen in hetgeen ik neer mag zetten.

Creating

Bij SILFO krijg ik alle ruimte om nieuw beleid en nieuwe personeelsinstrumenten te ontwikkelen. Zo kan ook ik mijn kwaliteiten en ambities verder ontwikkelen en mijn ervaring inzetten en uitbreiden.

 

Celebrating

Dankzij onze ambitie, is er altijd genoeg te doen in onze organisatie. De kunst is het om ook af ten toe even uit de rijdende trein te stappen en stil te staan bij wat we allemaal al bereikt hebben en goed doen! Helpt  jij mee?