Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Patroon

Senior HR adviseur

Sandra van Bladel – Cissen

Senior HR adviseur
Strabrecht College
Caring

“Het lijkt wel of ik er al jaren werk”, dat was mijn gevoel na mijn eerste werkweek. Het voelde zo vertrouwd en de collega’s zorgde voor een warm ontvangst. Een fijne informele cultuur, waar hard gewerkt wordt maar er zeker ook aandacht is voor jou als persoon. En dit past zo bij hoe ik in het leven sta, hard werken maar wel met aandacht en zorg voor elkaar en op z’n tijd lachen met elkaar.

Connecting

Als HR-adviseur heb ik twee werkplekken binnen Silfo: binnen het HR-team de stafafdeling in Eindhoven, maar ook op het Strabrecht College in Geldrop. Voor deze school ben ik de HR-adviseur. Verbinden, samenwerken en schakelen hoort dus zeker bij mijn functie, maar ook bij mij als persoon. Hoe fijn is het dat ik hier de vrijheid in heb om er zelf vorm aan te geven. Mijn eigen talenten hiervoor in zet, zodat ik weet wat er speelt binnen “mijn afdelingen” en toegankelijk blijf.

Creating

Binnen SILFO voel ik de vrijheid over hoe ik mijn functie uit kan voeren. Vraag daarbij ook feedback en ondersteuning bij mijn collega’s. Ik benut de ruimte om mijn creatieve ideeën te uiten, kritisch te zijn en te discussiëren met als doel om samen het beste onderwijs te geven en kansen te benutten.

Celebrating

We werken hard, er zijn genoeg uitdagingen en zien kansen. Fouten worden ook gemaakt, dat is logisch want waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Als we er maar van leren. Maar wat we ook zeker doen is… vieren van wat we wel hebben bereikt, hoe groot of klein ook. Dit door elkaar feedback te geven, een schouderklopje of die lach bij de ander te zien. Dat maakt mijn werk binnen SILFO zo fijn. Dat noem ik nu werkgeluk.