Druk op ENTER om te zoeken of ESC om te sluiten
Patroon

Docent geschiedenis

Ian van Beek

Docent geschiedenis
Coach/mentor b2c
Teamcoördinator havo en vwo
Caring

Het Strabrecht College is een prettige werkomgeving waar collega’s veel oog hebben voor elkaar. Er kan wel eens worden geklaagd, maar als het er op aankomt staan collega’s altijd voor elkaar klaar en is er een grote onderlinge waardering naar elkaar toe.

Connecting

Dagelijks spreek ik veel leerlingen en leerlingen weten mij ook erg goed te vinden. Vanuit het zoeken naar een gezamenlijke verbinding probeer ik de leerlingen en hun belevingswereld te begrijpen. Dit inspireert mij om iedere dag weer het beste van mijzelf te laten zien en ik streef er naar ook het beste uit de leerlingen te halen.

Creating

Binnen het Strabrecht College voel ik voldoende ruimte om mijn visie op onderwijs uit te dragen en de zaken waar ik waarde aan hecht voldoende te belichten. Samen met collega’s probeer ik iedere dag weer om een stukje verder te werken aan het vormgeven van ons onderwijs. En meestal lukt dat ook nog!

Celebrating

Iedere dag op school zijn er wel momenten waarop ik blij word als iets lukt. Tegelijk probeer ik ook samen met collega’s en leerlingen te leren van foutjes en te zien hoe dingen beter kunnen. Ieder momentje, hoe klein ook, zorgt ervoor dat ik iedere dag met een tevreden gevoel begin en naar huis ga.